باید گفت که بعد از راه اندازی رستوران هیچ نیازی به زیاد هزینه کردن نیست. البته که در صنف رستوران رقابت زیادی وجود دارد. جدا از غذایی که سرو می‌کنید حتما باید به جنبه تجاری آن هم بپردازید و درآمد مجموعه را به تعادل برسانید.

بعد از راه اندازی رستوران و کافه به یک پلان مالی دقیق نیاز است، تا بتوانید در این کار رشد کنید و موفق شوید. زیاد هزینه کردن از همان ابتدا به این معنا است که رستوران و یا کافه شما با مشکل روبرو خواهد شد و نمی تواند سود کافی جذب کنند تا تمام هزینه‌های جاری رستوران را پوشش دهد.

همیشه آنهایی که می‌خواهند اطلاعات خوبی در مورد راه اندازی رستوران کسب کنند با این سوال مواجه هستند که هزینه این کار چقدر است؟ خوب باید گفت که هیچ پاسخ خلاصه ای برای این سوال وجود ندارد، زیرا هزینه‌های رستوران بعد از افتتاح به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. آنها موارد زیر هستند:

· سایز رستوران

· نوع رستوران

· تعداد کارکنان

· هزینه اخذ مجوزهای مختلف

هدف شما علاوه بر سرو غذای درجه یک باید این باشد که مشتری‌ها را راضی و خوشحال نگه دارید. باید سودآوری رستوران در سطح مثبت باشد تا فرصت رشد برایتان فراهم باشد.

برای اینکه این جنبه عملی شود، این اهمیت دارد که از مورادی که به طور معمول و ناخودآگاه مدیران رستوران ها برای آن هزینه زیادی صرف می‌‎شود را شناسایی کنید و در استراتژی های خود از صرف هزینه زیاد برای آنها خوداری کنید.

خیلی از رستوران های تازه تاسیس از همان ابتدا زیاد هزینه می‌کنند. در این بخش مواردی که می‌توانید در صرف هزینه برای آن حتی صرفه جویی کنید نیز آورده شده است.

بعد از راه اندازی رستوران صاحبان این کسب و کار به طور معمول برای آنچه که ضرروتی ندارد هزینه می‌کنند. ذهنیت آنها این است که بعد از راه اندازی رستوران نباید هیچ چیزی را به شانس بسپارند، به همین دلیل برای مواردی که ضرروتی ندارد زیاد هزینه می‌کنند.

اگر بودجه بندی و برنامه کاری طوری باشد که به خواهید سلامت مالی رستوران خود را قطعی کنید در آن صورت باید به فکر همه اینها باشید.

تیم مشاوره و راه اندازی حبتور سالها است که در این حوزه فعالیت دارد و بارها و بارها به مجموعه‌هایی بر خورده است که تجربه کاری کافی ندارند. برای مثال بر روی طراحی محیطی که هر سمت آن هیجان انگیز به نظر برسد، یا چیزهای دیگر از این دست هزینه کلانی می‌کنند.

اگر در نظر دارید تا ایده راه اندازی رستوران را عملی کنید و بخواهید تا بودجه مد نظر خود را با حساسیت زیادی در بخش‌های مختلف هزینه کنید در این صورت نباید بیشتر از آنچه که نیاز است تا ایده‌های خود را به عملی کنید برای آن هزینه نمایید.

در زیر لیست آنچه که تخصیص هزینه باید برای آن معقول و منطقی باشد آورده شده است. بنابراین به خواندن ادامه دهید تا متوجه مواردی که در آن ناخواسته هزینه زیادی می‌شود گردید.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : رستوران ,هزینه ,اندازی ,زیاد ,می‌کنند ,آنچه ,اندازی رستوران ,زیاد هزینه ,هزینه می‌کنند ,ضرروتی ندارد ,عملی کنید ,زیاد هزینه می‌کنند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کانون مشاوران بلاغ آپشن خودرو | گندم کار فروش سیستم های امنیتی اسنپ فیلم رسانه رساندن خبر های فیلمی به شما بیقرارم windwebdesignmag Angel Michael