1. به کارگیری بیش اندازه تکنولوژی

تکنولوژی در همه جا کاربرد دارد و هیچ کس نمی‌تواند بدون آن زندگی کند. اما آیا واقعا بعد از راه اندازی رستوران به آن نیاز مبرمی خواهید داشت؟ استفاده بیش از اندازه از تکنولوژی در رستوران و محیط آشپزخانه صنعتی می‌تواند نه تنها مفید بلکه به ضرر شما هم تمام شود.

اول از هر بخشی که می‌خواهید در آن از تکنولوژی استفاده کنید را در لیست خود بیاورید . اما قبل از همه چیز به سیستمی برای محاسبه درج سفارش‌ها و میزان فروش روزانه و ماهانه نیاز خواهید داشت. در کنار آن باید سیستمی را به کار بگیرید که با آن ریز تمام تمام هزینه های را ثبت نمایید. قطعا استفاده از تکنولوژی برای این دو اامی خواهد بود.

باید اولویت بندی کنید و فقط مهم ترین های لیست را خریداری کنید. ساده بگویم در واقع برای راه اندازی رستوران فقط به سیستم ثبت سفارش و دریافت به علاوه درگاه مالی (POS) آنها نیاز خواهید داشت. اینها اقلام ضرروی تکنولوژی در محیط رستوران هستند.

در حالی که تکنولوژی های مورد استفاده در رستوران های و آشپزخانه های صنعتی آنها رو به رشد است این به شما بستگی دارد که چقدر بخواهید برای فراهم کردن آنها هزینه کنید.

اگر مدل تجاری کسب و کار رستوران شما دیکته می‌کند که از منوهای دیجیتال استفاده کنید در آن صورت در مورد قیمت ها تحقیق کنید. شاید رستوران شما به جدیدترین مدل آن در بازار نیاز نداشته باشد و احتملا مدل‌های قدیمی تر نیز کاربردی خواهند بود.

در ذهن داشته باشید که لوازم راحتی مشترهای باید فراهم اما شود اما لازم است تا هزینه‌های تمام شده برای مثال وای فای تا آنجا که ممکن است در محیط رستورن پایین نگاه داشته باشد.

دوباره تاکید می‌کنیم که تا آنجا که ممکن است همه چیز را بودجه بندی کنید تا بیش از مقدار تعیین شده برای تکنولوژی هزینه نکنید.

2. دکور و بازسازی

دکور کردن فضای مشتریان هرینه بردار است و این ربطی به آنکه فاز کاری بعد از راه اندازی رستوران باشد یا آنکه سال ها در محیط رستوران مشغول به کار بوده‌اید و حالا در نظر دارید تا همه یا بخش‌هایی را بازسازی کنید. در هر صورت این فاز هزینه بر خواهد بود.

به خصوص زمانی که وارد پروسه دکور یا بازسازی شوید هزینه ها به سرعت بر روی یکدیگر جمع خواهند شد و از انچه که شما در نظر گرفته اید بیشتر خواهند شد.

بنابراین در مورد لیستی از اولویت ها تشکیل دهید و تصمیم بگیرید که چه چیزی از همه در صدر لیست قرار خواهد گرفت و از همه مهم تر خواهد بود. چیزهایی مثل لوستر و جابجا کردن دیوارها قطعا هزینه زیادی خواهد داشت.

به دلیل آنکه سرعت همه عملیات ها بعد از راه اندازی رستوران و شروع به کار بالا است، ساده است که از جدا کردن المان ها ضروری از غیر ضروری باز بمانید.

این امکان وجود دارد که بعد از راه اندازی رستوران تنها با رنگ، نورپردازی مناسب به همراه لوازم و دکور با رنج قیمت میانه فضای دلنشین را برای مشتریان طراحی کنید.

اما کلید این کار این است که از فضای را طراحی کنید که المان ها در آن جذاب باشند اما در عین حال قیمت تمام شده آنها پایین باشد. باید میانگین قیمت منو را محاسبه کنید و بر اساس آن بودجه دکور و یا بازسازی را تعیین کنید.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات یک شلخته با من از ماه بگو شرکت آسانسور ایمن آسانبر لیان (بوشهر لیفت) سوشیالیست Tony سلام قارچ گانودرما لوسیدم , قارچ ریشی ، قارچ لینگژی برای سلامتی در اصفهان کپیتائو